Today…

Today is Tuesday
Today my best friend @ JPP back to jogja..
Today i woke up from my sleep at 09.00 am
Today i’ve lost all my poker chips at facebook 😦
Today, finally i can listening  Avenged sevenfold new album – nightmare full version and better than that one which i download yesterday ! hahaha
Today  i wanna write that i feel like i found something new here..
Sesuatu yang gw takutin banget buat gw hadapin, tapi gw ngerasa seneng juga bisa nemuin hal itu lagi disini
 Sesuatu yang gw sendiri ngerasa kalo gw sebenernya belom siap buat hal itu lagi..gw belom siap buat ngerasain sakit dan nyakitin perasaan orang lagi
Sesuatu yang gw rasa setiap manusia pasti pernah punya, tapi hanya segelintir manusia yang bisa paham sama arti dari sesuatu tersebut..
Hari ini gw ngerasa gw mulai suka sama dia..
Hari ini gw ngerasa tinggal nunggu waktu buat gw jatuh cinta sama dia
Hari ini gw seneng banget sama kata – kata “let’s make a new start”
Hari ini gw ngerasa gw bener – bener mulai suka dia.
Hari ini gw pengen nulis blog ini cuma buat melampiaskan perasaan gw aja..haha
Today, i think i can make a new start, and a new chapter in my life
I’m begging you God, please make me happy in  the ending of this part, especially please make her happy everytime
Today, i wanna say that
I LIKE YOU GIRL
LET’S MAKE A NEW START TOGETHER

Someday… 

^__^

-Lalu Rahadian-
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s